Nightlosers & Elvis

Mai multe
   

Înregistrarea de mai jos e una antologică, pentru că e prima colaborare – primul featuring, pentru pretențioși – dintre Elvis (ce-i drept, Elvis Romano, da’ tot un fel de rege) și Nightlosers, o trupă care nu mai are nevoie de nici o prezentare, cum se zicea la radio prin anii ’90.

Elvisu’ ăsta e un țâgan simpatic, care se nimerise prin Petrila la ultima ediție a festivalului Om Rău și care a cerut voie să cânte și el o piesă. Cum Nightlosers tocmai se pregăteau să plece, Jimi El Laco a pus mâna pe vioară, Hanno i-a împrumutat chitara și așa, mână de la mână, omul a cântat ceva-ceva.

L-am revăzut după câțiva ani la TIFF, unde era deja vedetă, și am ascultat, nu fără o perversă plăcere, celebre piese de-ale Regelui cântate în țâgănește. I-am luat un interviu Elvisului și așa am aflat că a jucat în niște filme, că e un distins profesor de rromanes la el acasă și că își aduce aminte cu plăcere de Petrila.

Și Petrila își amintește cu plăcere de el; drept dovadă înregistrarea de mai jos, care inaugurează o serie de postări muzicale întâmplate în orașul lui I.D. Sîrbu. No, vizionare plăcută!

Categorii: CULTURĂ, JAZZ&MORE

787
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>