Ilie Stepan&Horia Criș™ovan

Mai multe
   

Să-l asculți pe Stepan e ca și când te trezești după ce-ai visat că zbori, și ți-e dor de ceva de care ai uitat, dar care ți-a rămas în suflet. Dacă nu mă credeți, ascultați-i discul Undeva în Europa, care e o stare de spirit pusă pe muzică, și o să-mi dați dreptate. Mă emoționează de fiecare dată Câmpul cu maci (o piesă pe care o puteți asculta și în montajul următor), iar Piatra Scrisă e ceva ce nu se poate povesti, ci e audiție obligatorie pentru orice iubitor de muzică.

De-aia vă zic să vă luați o cană mare cu cafea, să dați volumul mai tare și să vă bucurați de chitările celor doi maeștri, cu un bonus la sfârșit, care nu e altceva decât o interpretare extraordinară a unei piese celebre, care sună mult mai fain, după mine, în varianta Stepan.

Categorii: CULTURĂ, JAZZ&MORE

567
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>