Maria Răƒducanu&Co

Mai multe
   

Am promis mai demult cムmontez ș™i restul înregistrăƒrii din 2006 cu Maria Răƒducanu, aceastムvoce delicatムca un fluture, care a trecut de câteva ori ș™i prin Petrila. Aveț›i mai jos o jumătate€™ de oră ca sムvedeț›i ce se asculta pe vremuri în oraș™ul ăƒsta mineresc (ce-mi place acest cliș™eu!) când oamenii răƒi ai lui Ion Barbu erau la putere. O săƒ-l vedeț›i ș™i auziț›i ș™i pe inegalabilul Pedro Negrescu,  cel care poate face cu un contrabas cât o orchestrムîntreagăƒ, ș™i pe mai vechiul nostru prieten Nucu Pandrea, cu un jam session de zile mari.

Vムzic de pe-acum, sムn-avem vorbe: partea interesantă e la sfârș™it, unde am pus, în exclusivitate planetarăƒ, imagini din bucăƒtăƒria festivalului de la Petrila. Mai multe nu vムzic.

Acuma, ca o notムpersonalăƒ, dați-mi voie sムvムspun cムeu unul, când îmi amintesc de un concert, nu mムgândesc la nu ș™tiu ce solo de chitarムsau la cutare melodie, ci la starea cu care am plecat de-acolo. No, ascultaț›i cum a fost într-una din serile alea irepetabile din curtea lui Barbu și vムdaț›i voi seama cam ce ș™i cum€…

Categorii: CULTURĂ, JAZZ&MORE

867
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>