Emil Brumaru

Mai multe
   

De când am pus mâna pe Carnetu’de Student, o broșurică minusculă cu poeme,  și după ce am descoperit rubrica Cerșetorului de Cafea din România Literară, sunt fanul convins al lui Emil Brumaru, un poet pe cât de lubric, pe atât de ludic, pe care am avut privilegiul să-l întâlnesc la Petrila, unde venise la invitația lui Ion Barbu, în dreapta unei șoferițe ușor stângace, pe numele ei Ada Milea.

De la întâlnirea aia, care a avut loc în 2006, au trecut niște ani, și peste cutia în care țineam casetele cu filmările de atunci s-a așternut praful. Am recuperat înregistrările alea – mai bine mai târziu decât niciodată – și vă invit să-l ascultați în cvasi-premieră, pe cel ce se alintă hobbitul, pe inegalabilul doctor din Dolhasca, pe Emil Brumaru. (poate ar fi bine să nu dați play dacă sun copii în preajmă :) )

Categorii: SCRIITORI

859
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>