Tabăra Talentelor a coborât la Valahia

Mai multe
   

Pentru două seri pline de farmec, oaspeţii Taberei Talentelor din Parâng, organizată de Stelian Zanet, au concertat la Valahia într-o serie de recitaluri extraordinare, care au adus mai aproape de cei prezenţi esenţa folkului: versuri de calitate, voci calde şi o chitară.

Am ascultat cântece mai vechi sau mai noi, punctate de clarinetul lui George Câlţea, în interpretarea lui Florin Thomits, ne-am bucurat să descoperim vocea specială a lui Adrian Mărgineanu (Bubu) sau melodiile pline de sensibilitate ale Didinei Ciurea, iar Trupa Antic din Brăila a fost o adevărată surpriză, datorită componenţei inedite şi a repertoriului bine ales.

Am reîntâlnit prieteni vechi, precum Cătălin Stepa sau trupa Arhaic, şi v-am pregătit un material în exclusivitate de la seara de gală a Taberei Talentelor, pe care îl veţi puteţi vedea în curând pe hd365.ro

Categorii: CONCERTE

981
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>