Petrila Blues

Mai multe
   

Din arhiva de aur a Nowhere Productions, trasă ca vai de mama ei pe un VHS de împrumut (sau era 8mm?), am extras pentru astăzi un fragment de Nightlosers, acompaniat de câteva vorbe bine țintite de la Hanno și de la Nucu Pandrea. Băieții ăștia au fost invitați permanenți ai întâmplărilor de tot felul  de la Petrila, așa că o să-i mai vedeți de câteva ori pe siteul ăsta, iar Hanno a și făcut ceva filme pe aici.

Deocamdată, bucurați-vă de această înregistrare imperfectă a unei mici bucățele din ceea ce a fost un concert memorabil care, dacă nu știați, a avut loc în curtea casei lui Ion Barbu din Petrila, curte care a găzduit un festival în toată regula, Om Rău pe nume.

Categorii: CONCERTE, JAZZ&MORE

1,288
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>