Șase zile pe drum

Mai multe
   

Am găsit piesa asta pe una dintre înregistrările din 2006, și mă bucur că s-a păstrat, pentru că e unul dintre cântecele mele preferate, pe care îl ascult pe playerul mp3 ori de câte ori îs pe drumuri. Așa cum știți deja, în concert sună cu totul altfel, chiar dacă și bucata asta face parte din legendarul recital fără toboșar, în care Gheza a suplinit cu succes toba mare și alte cele.

Așadar, doamnelor și domnilor, Six Days On The Road, cântec lansat în 1963 de Dave Dudley și făcut faimos în 2006, la Petrila, de Hano & Co.

Categorii: CONCERTE, JAZZ&MORE

1,256
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>