Prima ediție a Taberei Talentelor

Mai multe
   

…s-a desfășurat în Parâng, la sfârșitul lunii iunie și, așa cum ați aflat de pe hd365.ro, a fost organizată de Stelian Zanet, unul dintre promotorii muzicii de calitate din Valea Jiului.

Copiii care au participat la Tabăra talentelor – puțini, ca la orice început – au avut parte de mentori unul și unul, care le-au pus în valoare potențialul. Cătălin Stepa, Florentin Budea sau Mihai Berciu au exersat acorduri cu cei mici și le-au împărtășit din secretele lor.

Și pentru că a fost o tabără de folk, fiecare seară a fost un recital. Noi am participat la seara de gală a taberei, la care s-au dat multe diplome și, bineînțeles, s-a cântat până târziu în noapte.

Categorii: CONCERTE

2,261
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

Un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • LIVIU FLORIN TABREA
    Răspunde

    MULTUMESC MULT PRIETENILOR MEI ILIE SI CORNEL PINTEA CARE SUNT DE FAPT HD.365.RO PENTRU ACEASTA FILMARE SI POZE CARE AU FOST FACUTE LA GALA “TABEREI TALENTELOR” DESFASURATA LA CABANA”LA MARIO” DIN PARANG!!!!!