RedBull Romaniacs în Valea Jiului

Mai multe
   

Cea mai dură competiţie de enduro din lume nu şi-a dezminţit prestigiul nici anul acesta, la ediţia cu numărul zece, care a adunat la start aproape 370 de sportivi de pe trei continente.

Etapa din Valea Jiului a fost, de data aceasta, una absolut inedită şi extrem de spectaculoasă, ca să nu mai vorbim de gradul de dificultate: concurenţii au avut de urcat pe clădirea fostei spălătorii a cărbunelui, în prezent dezafectată, de la mina Petrila, prin rampe înguste şi pline de praf, spre linia de sosire de pe acoperiş.

Cum s-a văzut competiţia de pe margine, ce spune Sorina Sandu, motociclista noastră din Lupeni, despre participarea la RedBull Romaniacs şi ce destinaţie ar putea găsi clădirea urcată cu motocicletele, aflaţi în reportajul care urmează.

Categorii: ULTIMA ORĂ

4,826
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

72 de comentarii

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>