Centrul de metrologie al Apa Serv s-a redeschis

Mai multe
   

După o perioadă în care nu a mai funcţionat, centrul de metrologie al SC Apa Serv SA şi-a reluat activitatea într-o nouă locaţie şi cu dotări care îl fac cel mai modern de felul acesta din Regiunea Vest.

Prezent la deschiderea centrului, directorul Apa Serv, Costel Avram, a declarat că investiţia vine în sprijinul abonaţilor, care au obligaţia legală de a verifica periodic apometrele pe care le au în proprietate, dar s-a referit şi la alt program aflat în desfăşurare. Amănunte în înregistrarea alăturată.

Categorii: ULTIMA ORĂ

794
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>