Zidul de sticlă

Mai multe
   

Nu foarte demult, providența a făcut ca orașul în care locuiesc să primească un autocar plin cu scriitori, veniți tocmai din satul lui Lucian Blaga la casa lui I.D. Sîrbu.

Nu cred că e cazul să facem recapitulări, dar pentru cei care au deschis netul ceva mai târziu precizez că scriitorul petrilean a fost studentul, prietenul și asistentul universitar al filosofului și de-aici oportunitatea acestei întâlniri cu scriitorii participanți la cea de-a 32-a ediție a Festivalului Internațional Lucian Blaga.

Printre scriitorii cu bărbi, plete sau început de chelie am avut surpriza să o descopăr și pe Clara Mareș, autoarea unui volum care a făcut multă vâlvă în lumea literară, și pe care l-a prezentat și la Petrila, pentru că se referă, evident, la Sîrbu. E vorba de Zidul de sticlă. Ion D. Sîrbu în arhivele securității, o carte despre care vorbește în minutele următoare.


766
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>