Ediția I – Bike Rider Aușelu – Petrila

Mai multe
   
Peste 50 de concurenţi au venit duminică, 22 septembrie, să parcurgă Cheile Tăii cu bicicleta, la invitația Clubului Copiilor din Petrila, a organizației PNL din localitate și a Asociației Rosa Multiflora.

I-am găsit printre competitori pe Avram Iancu, un nume consacrat printre iubitorii acestui sport, dar şi pe Cristi Cernăianu, jandarmul poli-sportiv din Parâng, care a venit la concurs cu fiul lui.

Mulţi dintre concurenţi au venit cu biciclete profesionale şi cu echipament de protecţie ce arăta experienţa drumurilor de munte parcurse pe două roţi, iar asta confirmă  că sunt tot mai mulţi cei care practică la modul serios mersul pe bicicletă.

Care au fost motivele pentru care organizatorii au pus la cale acest eveniment, dar și care a fost cauza pentru care Costel Avram nu a urcat pe bicicletă, aflați din reportajul care urmează.


765
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>