Inaugurarea Centrului de Îngrijire pentru Vârstnici Petroşani

Mai multe
   

Strădania preotului paroh Gabriel Bulf, de a înființa un centru de îngrijire pentru vârstnici la Petroșani, a dat roade și, la sfârșit de octombrie, președintele Consiliului Județean Hunedoara, Mircea Ioan Moloț, împreună cu Înalt Prea Sfinția Sa Gurie, episcopul Devei și Hunedoarei și cu primarul Tiberiu Iacob Ridzi, au tăiat panglica acestui așezământ.

Pe lângă condițiile excelente pe care le oferă vârstnicilor care vor locui aici, centru are în componență și o grădiniță, care este de un real folos pentru comunitatea din zona Dărănești-Bosnia. Mai multe despre acest centru și munca din spatele lui, în reportajul care urmează.

Categorii: ULTIMA ORĂ

698
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>