Tiberiu Iacob Ridzi – conferință de presă / 26.11.2013

Mai multe
   

În conferința de presă din 26 noiembrie, primarul Tiberiu Iacob Ridzi a vorbit despre programul manifestărilor dedicate Zilei Naționale, dar și despre subiecte de interes din domeniul social.

Este vorba despre tichetele care vor fi redistribuite asistaților sociali, dar și despre faptul că persoanele cu handicap care au nevoie periodic de avizul comisiei medicale nu vor mai trebui să meargă la Deva, pentru că vor avea un spațiu la ambulatoriul Spitalului de Urgență.

Categorii: PETROȘANI

821
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>