Exclusiv – Actualul sezon turistic în Straja

Mai multe
   

Emisiunea de televiziune “Exclusiv” a revenit, începând din ianuarie 2013, în grila de programe a postului local KAPITAL TV. Realizată într-un nou format, mai dinamic şi cu o abordare absolut originală a subiectelor de presă din Valea Jiului, emisiunea “Exclusiv” va fi difuzată la KAPITAL TV în fiecare zi de marţi şi joi, cu începere de la ora 18,00 şi, în reluare, miercurea şi vinerea, de la ora 13,00.

Pentru ediţia de debut,  echipa de producţie formată din Tiberiu Vinţan – realizator, Cornel Pintea – director de imagine şi Ilie Pintea – producător, vă propun o dezbatere pe unul din cele mai “fierbinţi” subiecte ale momentului: cum afectează lipsa zăpezii activitatea de turism din staţiunile montane ale Văii Jiului.


726
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>