Exclusiv – Vraciul Ruben

Mai multe
   

Îmbrăcat cu o cămașă țărănească pe care și-a cusut-o cu mâna lui și încălțat cu opinci fabricate înainte să se fi născut, Stănilă Ruben Samoilă are ceva de șaman în felul cum umblă în lume. Poartă la gât colți de mistreț, are părul împletit în codițe legate cu șnururi colorate, să-l ferească de deochi, și spune că n-ar renunța pentru nimic în lume la portul popular.

Am aflat o sumedenie de lucruri despre plantele din jurul nostru în timpul scurt cât am stat de vorbă cu Stănilă Ruben Samoilă, și l-am întrebat pe bătrânul vraci dacă puterile ierburile se opresc în fața vreunei boli anume. Răspunsul lui, pe care îl puteți afla din reportajul alăturat,  arată că moții au, încă, suficient umor, dublat de o străveche înțelepciune.


703
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>