Exclusiv – Caritas Petroșani

Mai multe
   

Caritas Petroșani, una dintre cele mai active organizații sociale din Valea Jiului, a marcat pentru al doilea an Ziua Mondială a Bolnavului, o zi în care ne aducem aminte de toți cei aflați în suferință.

Ziua Mondială a Bolnavului a fost instituită în anul 1992 de papa Ioan Paul al II-lea, în memoria sfintei Fecioare Maria de la Lourdes. Celebrarea anuală a acestei zile are scopul de a sensibiliza cu privire la necesitatea de a asigura cea mai bună asistenţă celor bolnavi, de a-i ajuta să valorizeze suferinţa,  de a favoriza angajamentul întotdeauna preţios al voluntariatului, de a aminti importanţa formării spirituale şi morale a personalului medical și de asistență socială şi, în cele din urmă, de a face să fie înţeleasă mai bine importanţa asistenţei religioase a bolnavilor din partea preoţilor.


435
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>