Exclusiv – Gala premiilor (rezumat)

Mai multe
   

De 14 ani, premiile acordate anual de Grupul de Presă Exclusiv au devenit un reper în viața comunității din Valea Jiului, iar ediția din acest an a fost cea mai spectaculoasă de până acum. Au fost acordate un număr record de distincții, au fost prezente personalitățile județului, iar Omu Anului a plecat acasă cu un trofeu inedit, realizat special pentru acest eveniment.

Reacțiile nu au întârziat să apară, fie că a fost vorba de uimirea sinceră a unora dintre premianți, ori de cei care nu s-au regăsit printre cei care au primit distincțiile acordate de Tiberiu Vințan. Am consemnat ”la cald” câteva din impresiile celor prezenți la eveniment, pe care le puteți vedea în reportajul alăturat.


638
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>