Exclusiv – Inaugurarea sălii de cinema 3D

Mai multe
   

După mai bine de zece ani de la ultima proiecție, cinematograful Luceafărul din municipiul Vulcan a fost redeschis cu câteva zile în urmă și este singura sală de proiecție 3D din Hunedoara.

A fost nevoie de șase ani de lucrări și de peste 18 miliarde de lei vechi pentru finalizarea sălii, dar primarul Gheorghe Ile crede că a meritat pe deplin, iar la inaugurare oficialitățile i-au adus pe scenă pe toți cei care au muncit la realizarea sălii de cinema, de la proiectanți până la cei care au montat parchetul.

Sala de cinema Luceafărul se află în administrarea autorităților locale, care au un contract cu o firmă de distribuție națională a filmelor, astfel încât vulcănenii pot vedea premierele odată cu cinefilii din marile orașe.  Prețul unui bilet la un film 3D este de 15 lei, în timp ce pentru o proiecție obișnuită biletul costă 10 lei.


861
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>