Exclusiv – Inaugurarea Ambulatoriului de la Spitalul de Urgență Petroșani

Mai multe
   

După lucrările de reabilitare, care au dus la înlocuirea instalațiilor interioare, dar și la dotarea cabinetelor de consultații sau la realizarea unui lift nou, ambulatorul Spitalului de Urgență din Petroșani arată așa cum trebuie să arate o instituție medicală modernă. Fondurile nerambursabile de la Uniunea Europeană, în valoare de aproape 20 de milioane de euro, au permis realizarea acestor lucrări ce deservesc întreaga Vale a Jiului.

Autoritățile locale intenționează să obțină fonduri europene și pentru modernizarea spitalului de urgență din Petroșani, care nu a mai beneficiat de reparații capitale de aproape 40 de ani.


1,620
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>