Exclusiv – Women, blues&wine

Mai multe
   

Dacă ați ratat vernisajul celei mai recente expoziții de fotografie semnate de Cornel Pintea, găsiți aici un amplu reportaj de la eveniment, care a adus în fața prietenilor autorului nu doar fotografii de înaltă ținută artistică, ci și – în premieră – un somelier de la o podgorie celebră.

Ce vinuri s-au degustat, cum poate fi apreciat la adevărata valoare un vin bun și ce au spus invitații lui Cornel despre fotografiile prezentate aflați în reportajul care urmează.


535
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>