Conferința de presă a PNL Valea Jiului – 27 martie 2014

Mai multe
   

În înregistrarea alăturată, dl. Bogdan Țâmpău, deputat, ne aduce ultimele noutăți de la centru, spre știința locuitorilor Văii Jiului. Puteți afla mai multe despre legea adopțiilor sau despre un proiect de lege care vizează dotarea mașinilor Salvamont cu girofar.

În plus, dl. deputat ne spune care sunt opiniile partidului său cu privire la foștii parteneri de coaliție, dar ne avertizează și asupra situației Complexului Energetic Hunedoara, care nu o duce prea bine.

Categorii: POLITICÂ

679
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>