Nucu Pandrea Live Aztek Caffe

După recitalurile de folk susținute de artiști consacrați precum Emeric Imre, Dinu Olărașu sau Ionuț Mangu, Aztek Caffe Petroșani a trecut la artileria grea și l-a adus vineri, 23 mai, pe Nucu Pandrea,

Un recital cu Nucu Pandrea e un spectacol total, care te poartă prin folclorul autentic, pentru a trece mai apoi la bluesul negrilor de pe Mississipi sau la arii din Ravel. În formula pe care v-o propunem vineri, cu Florentin Budea și Cătălin Stepa, veți asista la momente de improvizație și virtuozitate care, cu siguranță, vă vor face să priviți cu alți ochi banala frunză.

Blând ca un copil, Nucu își înalță cântecul cu ochii închiși, ca într-o rugăciune, iar cei care l-au auzit pot să vă spună, cu mâna pe inimă, că frunza lui vibrează în sufletul fiecărui ascultător.

3,052
Vizualizări
   
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>