Interviu în exclusivitate cu Alexandra Marcu

Mai multe
   

La doar 17 ani, Alexandra Marcu, o tânără din Deva, a străbătut zeci de mii de kilometri de-a lungul și de-a latul planetei și a reușit să ducă tricolorul în vârful celor mai înalți vulcani de pe fiecare continent. Pentru performanțele sale, Alexandra a primit, cu doar câteva zile în urmă, titlul de Exploratorul Anului din partea Societății Geografice din România.

Primul titlu de acest fel a ajuns în județul Hunedoara pentru că performanțele Alexandrei Marcu sunt greu de egalat: palmaresul ei include circuitul celor șapte vulcani, iar expedițiile sale i-au dat prilejul să ajungă acolo unde puțini oameni visează să pună piciorul.

Alexandra a reușit toate aceste ascensiuni cu multă muncă și cu o voință de fier, singura ei răsplată fiind pasul făcut pe vârf, alături de tricolorul românesc de care nu se desparte niciodată.

Categorii: ULTIMA ORĂ

402
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>