Anca Fotău – Muzeul Mineritului

Mai multe
   

O vizită la Muzeul Mineritului din Petroșani, singurul de felul acesta din România, echivalează cu o călătorie în timp spre originile acestei nobile meserii, care a făcut din Valea Jiului unul dintre marile centre industriale.

Dacă nu ați trecut niciodată pragul muzeului, poate că reportajul alăturat vă va trezi curiozitatea, și, așa cum veți vedea, mineritul este surprins aici din perspective diverse, care vă vor da o imagine completă a vieții de miner.


906
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>