Haralambie Vochițoiu atacă scumpirea apei

Mai multe
   

Intenția conducerii Apa Serv Valea Jiului de a majora prețul apei potabile a stârnit reacții dure din partea senatorului de Valea Jiului Haralambie Vochițoiu, cunoscut pentru încercările sale de a micșora prețul pentru apa plătită în Vale.

El a prezentat documente care arată că Apa Serv ar fi avut nu mai puțin de cinci variante de preț, din care s-a convenit să se promoveze ajustarea cu rata inflației, și a atacat în termeni duri conducerea societății, pe care o consideră vinovată de creșterea prețului.

În replică, directorul Costel Avram a emis un comunicat de presă în care încearcă să răspundă la acuzațiile aduse. Documentul nu a fost publicat pe siteul Apa Serv până la ora acestei postări, așa că nu vă putem oferi spre lectură apărarea lui C. Avram.

Categorii: POLITICÂ

1,045
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>