Singurul bazin de înot din Valea Jiului

Mai multe
   

Singurul bazin școlar de înot din Valea Jiului a fost inaugurat în decembrie 2014  la Petroșani, după mai bine de patru ani de lucrări. Investiția, în valoare de aproape patru milioane de lei, a fost finanțată de la Guvern, cu o contribuție de aproape 330.000 RON din partea autorităților locale, și este una îndelung așteptată. Evident, cel mai mult s-au bucrat copiii, pentru că școlile din Petroșani vor folosi prin rotație bazinul.

Toate instalațiile bazinului sunt de ultimă generație, așa că puritatea apei va fi permanent monitorizată prin senzori, iar copiii au toate condițiile pentru a se putea bucura de înot și în cadrul orelor de sport, dar și după școală.


514
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>