Antiexpozitia

Mai multe
   

Rame goale, sprijinite de pereți, un scaun rupt și o oglindă veche: asta au putut vedea spectatorii prezenți la vernisajul primei antiexpoziții din Petroșani, un happening al artiștilor din Valea Jiului care dă startul exprimării neconvenționale a creatorilor de artă din Valea Jiului. Pornind de la un citat memorabil din Brâncuși, care spunea că arta e oglinda în care fiecare își vede sufletul, pictorii din Petroșani au vrut ca fiecare spectator să aibă propria lui expoziție.

Antiexpoziția de la Petroșani a fost doar preambulul salonului de iarnă al artiștilor hunedoreni, vernisat la scurt timp după ce iubitorii de artă și-au putut privi sufletul în oglinda pusă în mijlocul ramelor goale.

Pentru o experiență optimă, vizionați în HD.

Categorii: CULTURĂ

610
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>