Salonul Național Studențesc de Artă Religioasă

Mai multe
   

Pentru o experiență optimă, vizionați în format HD

Ediția din acest an a Salonului Național Studențesc de Artă Religioasă aduce la Petroșani lucrări de o valoare artistică extraordinară, care depășesc stadiul încercărilor de atelier și vin din partea unor viitori profesioniști ai artelor plastice. Studenții din Timișoara și Alba Iulia, dar mai ales cei din Cluj, au venit cu icoane realizate într-o multitudine de tehnici și pe materiale dintre cele mai diverse, inclusiv hârtie realizată manual sau cărămidă, iar profesorul Marius Dan Ghenescu, de la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj, spunea că fiecare lucrare e o fereastră spre sufletul celui care a făcut-o.

Gazda acestei expoziții este directoarea Casei de Cultură a Studenților din Petroșani, Lavinia Hulea, care aprecia la superlativ lucrările de pe simeze.

Expoziția poate fi vizitată până în 17 aprilie și este ocazia cea mai nimerită pentru cei care calcă pragul casei de cultură a studenților din Petroșani pentru a intra cu adevărat în atmosfera sacră a sărbătorii care se apropie.


963
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>