Cluburile IMPACT

Mai multe
   

pentru o experiență optimă, vizionați în format HD

În ultimii ani, cluburile de tineret IMPACT, dezvoltate în cadrul Fundației Noi Orizonturi, au devenit tot mai prezente în spațiul public, activitățile lor venind în sprijinul unor nevoi concrete ale comunității din care fac parte. Încet, dar sigur, proiectul care s-a dezvoltat în Valea Jiului a căpătat amploare, și așa se face că în 2006, Fundaţia Noi Orizonturi a primit diploma de excelenţă din partea Autorităţii Naţionale pentru Tineret, ca recunoaştere a meritelor Programului IMPACT, iar la Gala Premiilor în Educaţie din 2010, a primit premiul doi la secţiunea „ONG-ul anului în domeniul educaţiei” pentru excelenţa programelor educaţionale dezvoltate.

Misiunea Fundaţiei Noi Orizonturi este aceea de  a promova modele de educaţie prin experienţă de calitate, care dezvoltă abilităţi de viaţă în rândul tinerilor, ca o strategie de dezvoltare durabilă a societăţii. Chiar dacă poate suna utopic, Fundaţia Noi Orizonturi îşi doreşte o lume în care toţi tinerii se implică pentru binele comun al tuturor şi simt că pot face o diferenţă în societate. Am stat de vorbă cu fondatorul acestei mișcări, de la care am aflat cum a luat ființă această organizație.


1,013
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>