Zoltan Butuc, I.D. Sîrbu și Peștera Bolii

Mai multe
   

După ce ne-am împrietenit cu Zoltan Butuc – mulțam fain, Zoli, ești meseriaș! – parcă l-am fi ascultat mai des, așa că l-am invitat să cânte și să povestească la Ziua Minerilor, și nu oriunde, ci în Peștera Bolii.

Întâmplător sau nu, nici picior de lider al minerilor n-a ajuns la evenimentul ăsta, care s-a bazat exclusiv pe voluntariat și bunăvoință, așa că am sărbătorit Ziua Minerilor fără ortaci: au fost de față, în schimb, Dorin, Dan și alți câțiva foști mineri, iar Zoli a consfințit faptul că e de-al nostru purtând la gât marca prietenului său care s-a pensionat de curând de la Lonea. Dacă ești din Valea Jiului, știi ce-i aia, dacă nu, îți spune Zoli în reportaj.

Am avut parte și de un eveniment nedorit, despre care tot Zoli vă povestește, dar chiar și așa ne-am bucurat de spiritul lui Sîrbu și de vocea inconfundabilă a celui care îi dă glas. Pentru edificare, aveți un playlist din care puteți alege fie povești, fie cântece, plus reportajul de la eveniment.

Se cuvine să-i mulțumim lui Coco, de la Pro23, pentru sunet și entuziasm (paguba o scoatem noi, promit solemn!), domnului senator Haralambie Vochițoiu și celor de la Petroaqua, care ne-au dat voie să ne desfășurăm, atât cât s-a putut, în Peștera Bolii.

Dacă v-a plăcut, poate mai vine Zoltan pe aici…


1,484
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>