Retroparada toamnei

Mai multe
   

Soarele de toamnă a făcut să strălucească și mai tare bijuteriile pe patru roți pe care le-am putut admira zilele trecute la Petroșani, datorită unor pasionați care și-au adus mașinile de colecție în centrul orașului, ca să poată fi admirate de toată lumea. De la Daciile bunicilor noștri, până la mașini numai bune de alergat pe un circuit, de la linii clasice până la detaliile unor modele ce nu s-au demodat nici azi, venerabilele automobile scoase la plimbare au încântat privirile tuturor.

Nu e ușor să restaurezi automobilele vechi, pentru că omologarea lor presupune respectarea unor reguli stricte. Chiar dacă le ia ani de zile să refacă cine știe ce model găsit la fiare vechi, pasionații pe care îi puteți vedea în acest reportaj spun că nu e satisfacție mai mare decât aceea de a reda viața unei mașini care a făcut istorie, la fel cum sunt toate cele pe care le-am admirat la expoziția din Petroșani..


903
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>