Straja va avea canalizare

Mai multe
   

Deși este cea mai căutată stațiune montană din județul Hunedoara, Straja a funcționat până acum fără să aibă canalizare, iar cabanierii, care au plătit din banii lor realizarea unei rețele proprii de alimentare cu apă, nici nu mai sperau să beneficieze de utilități. Emil Părău, unul dintre cei mai importanți investitori din Straja, spunea că investiția începută acum e cea mai importantă din această stațiune.

Lucrările au două componente, iar legătura dintre stațiune și rețeaua din municipiu a fost scoasă la licitație, pentru că lucrările vor fi plătite de Consiliul Județean Hunedoara și Consiliul Local Lupeni. Investițiile din stațiune vor fi făcute doar din fondurile Apa Serv Valea Jiului, așa cum a declarat directorul societății, Costel Avram:

Rețeaua de canalizare din Straja va avea aproximativ doi kilometri, iar pentru a nu afecta sezonul din această iarnă lucrările au fost începute în partea de jos a stațiunii, acolo unde traseul conductelor intersectează pârtia de schi.


1,951
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>