Recunoaștere oficială pentru Lupeni 77

Mai multe
   

Puțin cunoscută chiar și în Valea Jiului, revolta minerilor de la Lupeni din august 1977 ar putea beneficia de o recunoaștere tardivă, dar meritată, dacă parlamentarii vor vota  amendarea Legii Recunoștinței, care să cuprindă, pe lângă Revoluția din 1989 și greva de la Brașov din 1987 și protestul ortacilor.

Inițiativa acestui amendament esențial pentru istoria Văii Jiului îi aparține senatorului Haralambie Vochițoiu, care vorbește despre motivele care l-au făcut să ceară dreptate pentru mineri în interviul alăturat.

Categorii: POLITICÂ

1,385
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>