Comemorarea victimelor de la mina Petrila

Mai multe
   

Familiile victimelor exploziei de la Mina Petrila, dar și foști mineri, i-au comemorat pe cei 13 ortaci care și-au pierdut viața cu opt ani în urmă în accidentul colectiv în care alți 15 mineri au fost răniți.

După explozia din 2008, mina Petrila nu a mai funcționat la întreaga capacitate, iar la 30 octombrie anul trecut și-a încetat definitiv activitatea, fiind prima dintre exploatările miniere care trebuie închise în următorii ani.

Cu toate că mina nu mai funcționează, colegii celor dispăruți și familiile victimelor s-au strâns în curtea exploatării miniere Petrila, unde există o troiță ridicată în memoria celor decedați în subteran, pentru a le aduce un omagiu. La ceremonie a luat parte și senatorul Haralambie Vochițoiu, care a muncit la mina Petrila mai bine de zece ani.

Categorii: Evenimente

405
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>