Traian Băsescu în Hunedoara

Mai multe
   

Președintele Partidului Mișcarea populară, Traian Băsescu, a participat sâmbătă, 3 decembrie, la un miting electoral organizat în municipiul Hunedoara, împreună cu candidații acestei formațiuni politice la alegerile parlamentare.

Înainte de întâlnirea cu alegătorii, Traian Băsescu a susținut o conferință de presă, alături de europarlamentarul Siegfried Mureșan și de președintele PMP Hunedoara, Haralambie Vochițoiu, care deschide lista pentru Camera Deputaților la alegerile din 11 decembrie. La întâlnirea cu presa, Traian Băsecu a vorbit despre ceea ce consideră a fi principalele trei probleme ale României și despre soluțiile pe care le propune.

Categorii: POLITICÂ

1,406
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>