Moș Crăciun la Apa Serv

Mai multe
   

Angajații SC Apa Serv Valea Jiului s-au strâns în jurul bradului ca să-l primească așa cum se cuvine pe Moș Crăciun. Au primit colindătorii, au ascultat emoția din glasul celor mici care au vestit sărbătoarea nașterii lui Isus și au primit daruri pentru mari și mici.

Evenimentul a fost organizat de conducerea societății, care a vrut să le mulțumească și în acest fel angajaților pentru rezultatele remarcabile obținute în anul care stă să se încheie, iar cei care s-au bucurat cel mai mult au fost copiii, care l-au primit așa cum doar ei știu pe moșul cel bun.


1,202
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>