Apa Serv pentru comunitate

Mai multe
   

Ca să dea înapoi ceva comunității din care vine, Apa Serv Valea Jiului a început la Petrila un program de voluntariat pe care îl va extinde curând în toată zona. Este vorba de spații verzi înfrumusețate și îngrijite de angajații societății, care oferă astfel un mic serviciu regiunii în care distribuie apă.

Urmăriți imagini de la recepția lucrărilor efectuate în Parcul Copiilor din Petrila, unde voluntarii Apa Serv au fost prezenți alături de administrația locală.


807
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>