Conferință de presă la Apa Serv

Mai multe
   

Subiecte de actualitate la conferința de presă organizată de conducerea Apa Serv, la care directorul Costel Avram a vorbit despre încetarea mandatului consiliului de actualitate, despre pregătirile pentru sezonul rece, dar și despre noutățile privind facturarea abonaților care fac parte din asociațiile de proprietari.

Un alt subiect luat în discuție a fost legat de branșamentele cabanelor din Straja la rețeaua de canalizare dată în folosință în această toamnă.


512
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>