Apa Serv a semnat un nou contract în cadrul programului finanțat prin POIM

Mai multe
   

Administrația Apa Serv Valea Jiului a semnat încă un contract din proiectul care vizează rețelele de apă și apă uzată finanțat pe Programul Operațional de Infrastructură Mare. Este vorba despre contractul de achiziții servicii de asistență tehnică, managementul proiectului, publicitate și supervizare a lucrărilor de execuție.

Valoarea contarctului este de peste 10 milioane și jumătate de lei fără TVA și este cel de-al doilea semnat din cadrul proiectului, după achiziția de utilaje, care este deja în derulare.

Proiectul derulat de Apa serv Valea Jiului are o valoare de peste 90 de milioane de euro, care provin din fonduri europene nerambursabile, și este primul de felul acesta din România care primește finanțare prin Programul Operațional Regional pentru Infrastructură Mare, iar Apa Serv Valea Jiului e primul operator de servicii din țara noastră care beneficiază de fonduri pentru extinderea și modernizarea rețelei de apă și canalizare.


469
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>