Rovana Plumb, din nou la Apa Serv

Mai multe
   

Ministrul fondurilor europene, Rovana Plumb, a fost prezentă la întâlnirea Comitetului Teritorial Olt-Jiu al Asociației Române a Apei, găzduită de Apa Serv Valea Jiului, și contractul finanțat prin POIM și derulat de operatorul din Valea Jiului a fost considerat exemplu de bune practici în domeniu.

Rovana Plumb a precizat că există trei miliarde de euro pentru infrastructura de apă și canalizare, iar proiectul de succes implementat de Apa Serv trebuie replicat și la operatorii din țară.

Proiectul derulat în Valea Jiului este primul de felul acesta din România care primește finanțare prin Programul Operațional Regional pentru Infrastructură Mare, iar Apa Serv Valea Jiului e primul operator de servicii din țara noastră care beneficiază de fonduri pentru extinderea și modernizarea rețelei de apă și canalizare. Directorul societății, Costel Avram, a declarat că prin implementarea acestui proiect  pierderile de pe rețelele de distribuție a apei potabile vor fi reduse cu 40 la sută.


452
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>