Apa Serv: ecologizare pe Jieț

Mai multe
   

După campania pe biciclete care atenționează locuitorii Văii Jiului că rețeaua de canalizare nu e coșul de gunoi al orașului, angajații Apa Serv Valea Jiului au luat parte la o nouă campanie inedită. De data aceasta, ei au ecologizat pârâul Jieț și Cheile Jiețului, zonă în care societatea are o stație de captare. Zeci de turiști vin în fiecare week-end la iarbă verde, însă lasă aici o mulțime de deșeuri, pe care cei de la Apa Serv le-au colectat.

Aflați din reportajul alăturat cum a decurs această acțiune, dar și ce măsuri vizează Apa Serv în această zonă în următoarea perioadă.


474
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>