Peste vremi și vremuri

Mai multe
   

Elevii Colegiului Național Mihai Eminescu, ce fac parte din Cercul Cultul Eroilor, au avut privilegiul unei întâlniri cu istoria vie, în Anul Centenar. E vorba de un eveniment organizat în premieră de Apa Serv Valea Jiului, care le-a prilejuit adolescenților dialogul cu un veteran de război în vârstă de 99 de ani și cu un etnic german deportat în Rusia, cu o poveste de viață impresionantă.

În reportajul alăturat puteți să-i scultați pe cei doi vorbind despre tragediile războiului, despre speranță și dezumanizare, dar și despre dragostea de țară, care a fost o constantă a întregii lor vieți.


749
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>