Popas pentru turiști la Taia

Mai multe
   

Un nou popas pentru turiști a fost dat în folosință de Apa Serv Valea Jiului, de data aceasta la Taia, în Petrila, chiar lângă stația de tratare a apei. Aflat la marginea drumului ce trece prin Cheile Tăii spre viitoarea stațiunea Șureanu, popasul, la care turiștii se pot odihni și pot avea parte de apă rece, e cel de-al treilea realizat de Apa Serv, și al doilea pe raza orașului Petrila.

După momentul inaugurării popasului, Cristian Ionică, șef departament producție la Apa Serv, ne-a spus care sunt planurile societății pentru reabilitarea acestei stații de tratare a apei. Aflați din reportajul alăturat câți oameni beau apă de aici și ce înseamnă modernizarea stației de tratare a apei Taia.


533
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>