Povestea apei

Mai multe
   

Micii artiști care iau parte la o tabără de artă în Parâng au poposit la stația de tratare a apei Jieț, ca să afle poveste apei și să o transpună în desenele lor. Au lăsat deoparte coala de hârtie și au pictat direct pe sticlă, iar operele lor vor sta la loc de cinste în sediul Apa serv.

Conducerea societății i-a răsplătit cu diplome și premii, iar cei mici au putut vedea de unde vine apa care ajunge la robinetele lor și câtă muncă stă în spatele fiecărei picături.


736
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>