Facturile pentru apa pluvială au fost reduse

Mai multe
   

Ploile abundente din ultimele luni, care au stabilit adevărate recorduri de precipitații, au dus la creșterea substanțială a facturilor pentru apa pluvială, calculate potrivit unei formule stabilite prin lege.

În interviul alăturat, managerul Apa Serv Valea Jiului, Costel Avram, explică de ce a decis recalcularea facturilor, cu cât au scăzut, dar și care este cantitatea de apă pluvială facturată abonaților și ce presupune tratarea ei, o dată ajunsă în sistemul de canalizare.


422
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>