Probleme la zi cu Costel Avram

Mai multe
   

Cu puțin înainte de preluarea funcției de administrator public al județului Hunedoara, Costel Avram, managerul Apa Serv Valea Jiului, a vorbit despre situația facturilor pentru apa pluvială, care au scăzut considerabil după recalcularea lor, dar și despre motivele sistării furnizării apei în anumite zone.

Un alt subiect abordat în interviu e legat de canalizarea din stațiunea Straja, dar și posibilitățile societății de a extinde acest serviciu acolo unde nu există.


902
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>