Moment de bilanț la Apa Serv

Mai multe
   

Inaugurarea celui de-al patrulea popas turistic realizat de Apa Serv Valea Jiului a fost și prilejul unui moment de bilanț pentru managementul companiei, având în vedere că managerul Costel Avram a promovat concursul pentru postul de administrator public al județului Hunedoara, iar conducerea societății de apă și canalizare va fi preluată de Cristian Ionică.

Vizibil emoționat, Costel Avram le-a mulțumit colegilor lui pentru rezultatele obținute în ultimii ani, având în vedere faptul că a preluat societatea cu datorii uriașe și a reușit nu doar să obțină profit, dar și să acceseze una dintre cele mai mari finanțări europene, pentru un amplu proiect de reabilitare a rețelelor de apă și canalizare.

Popasul dat în folosință lângă stația de la Morișoara se află foarte aproape de stația de îmbarcare a telegondolei ce duce în Pasul Vâlcan și va fi, cu siguranță, de un real folos celor ce urcă la munte, fie că vin cu bicicletele ori vor folosi transportul pe cablu.


541
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>