Retrospectiva Ioan Șeu

Mai multe
   

Retrospectiva Ioan Șeu, intitulată Trepte ale creației, este un regal pentru iubitorii artei, care au putut vedea la Galeriile Forma din Deva lucrări ale artistului hunedorean. Fie că vorbim de sculptură ori de pictură, Ioan Șeu demonstrează un simț artistic remarcabil și o inspirație debordantă, iar ceea ce e inedit la această expoziție este faptul că publicul poate vedea inclusiv primele lucrări ale artistului,de acum mai bine de 50 de ani.

Chiar dacă a împlinit 78 de ani cu câteva zile în urmă, Ioan Șeu e prezent în atelier zi de zi. Nu are preferințe pentru materialele în care lucrează, dând viață formei așa cum o imaginează.

Ioan Șeu este unul dintre cei mai prolifici artiști hunedoreni, realizând sute de lucrări de-a lungul carierei, inclusiv unele monumentale, ce pot fi văzute la Deva. Retrospectiva creației sale, reunită în expoziția Trepte ale Creației, e unul dintre evenimentele culturale de excepție ale Hunedoarei, și nu trebuie ratată de iubitorii artei.


2,248
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>