Strada Coasta are apă

Mai multe
   

Localnicii din zona strãzii Coasta, aflată în zona Cartierului Aeroport, au, din aceastã sãptãmânã, apã la robinete, după o investiție a Apa Serv Valea Jiului.
Este ca o minune la care cei din zonă nici nu mai sperau, desi locuiesc la cinci kilometri de primărie.  Strada Coasta se aflã foarte aproape de zona de blocuri de pe strada Independentei, însã, oamenii de aici îsi duceau vitele la stânele din munte si se descurcau foarte greu. Fântânile erau inutile si cei de la Apa Serv au reusit sã le asigure un trai normal, în sfârsit.


248
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>